Book of Ra 2 - Cum jucam online?


Book of Ra  aparatul de la Novomatic (uneori autorizat in Europa ca Rezervaţi la un al Liberiei) este un foarte popular joc de pe uscat cazinou, în special în Marea Britanie şi Europa (l-am jucat la Budapesta, în Ungaria şi în Praga, CZ). Ea vine in doua variante: original, 9-line Book of Ra 2 care le vedeţi în clipul video de mai jos şi Book of Ra Deluxe versiune cu 10-linii. Ambele automate au fost puse la dispoziţie pentru a juca on-line, ca parte a portofoliului de Novomatic sloturi care include, de asemenea, slotul Katana Slot, Columbus, Lord Of The Ocean şi Lucky Lady Charm.

Originalul 9-linii versiunea Book of Ra 2 este disponibil pentru a juca la StarGames Casino cat si versiunea Deluxe.
Ce face Book of Ra 2 slot de un pic de un joc de cult este liber rotiri bonus care are o răsucire unic. Atunci când obţineţi 3 simboluri scatter Rezervaţi Din Ra oriunde, având în vedere, primiţi 10 rotiri gratuite, cu toate acestea ca parte a funcţiei, unul dintre simbolurile devine ceea ce este numit un "simbol expansiune". Ce înseamnă acest lucru este faptul că ori de câte ori simbolul selectat apare pe un tambur, tambur întreg devine simbol şi că acestea se adaugă victorii ca simboluri scatter. Ele nu trebuie nici măcar să fie pe role adiacente - oriunde, având în vedere va face. Pentru a vă face o idee, a verifica afară de video de mai jos le-am făcut în cazul în care "Q" Simbolul a fost selectat pentru a fi expander.

Reală victorii mari vin pe Rezervaţi a sloturilor Book of Ra 2 atunci când vei ajunge rotiri gratuite şi simbolul selectat este fie "Indiana Jones", cum ar fi chappie sau Faraon. Dar mai ales tip. Recent m-am aşezat pentru a juca Book of Ra 2 la Star Games şi a obţinut Indiana Jones caracter extinderea în rotiri gratuite. Rotiri gratuite retrigerred de două ori mai mult pentru 30 de rotiri gratuite în total şi pe unul dintre cei spini am primit 4 Indiana Jones, în perspectiva pentru un câştig de 1.500 de euro - de la un Euro 1.50 pariu!

De altfel, fanii Book of Ra slotul vor aprecia, de asemenea, Lord Of The Ocean slot de la StarGames, care are o caracteristică de bonus foarte asemanatoare cu simboluri de expansiune.

Procentaj de plată pentru versiunea online al slotul Book of Ra 2 este de 96.99%.